مهارت حل مساله: یعنی تعریف دقیق مشکلی که فرد با آن روبروست، شناسایی و بررسی راه حل های موجود و انتخاب و اجرای راه حل مناسب و ارزیابی فرایند حل مسئله تا به این ترتیب فرد دچار دغدغه و اضطراب نشود و از راههای غیر سالم برای حل مشکل استفاده نکند. توانایی حل مسئله به افراد کمک میکند تا از مشکل پیش آمده به عنوان یک فرصت استفاده کنند و تواناییهای خود را شکوفا کنند یا اینکه به دنبال آموختن مهارت جدیدی باشند تا از عهده مشکل پیش آمده برآیند.
مهارت تصمیمگیری: در بیانی ساده به معنی عمل انتخاب بین دو یا چند اقدام است. در فرایند گستردهتر، تصمیمگیری شامل انتخاب بین راه حلهای ممکن برای یک مسئله است. تصمیمگیری می تواند از طریق یک فرایند شهودی یا استدلال یا ترکیب این دو صورت بگیرد. متاسفانه برخی افراد در شرایط حساس و بحرانی اعتماد بنفس خود در تصمیم گیری را از دست میدهند و یا تجربه تصمیمات اشتباه قبلی، سبب ایجاد شک و تردید در فرد شده و قدرت تصمیمگیری را از دست میدهد. این مهارت به فرد این توانائی را میدهد که در تنگناهای زندگی بهترین انتخاب را داشته باشد.
در آزمون زیر شرکت کنید تا نقاط ضعف و قوت خود را متوجه شوید!
راهنما:
-۱این آزمون شامل ۱۰ سوال تستی چهار گزینهای استاندارد است.
-۲جواب های شما بلافاصله پس از دریافت توسط کارشناسان مورد بررسی قرار می گیرد.
-۳پاسخ تحلیلی پس از آنالیز توسط متخصصین، طی ۲۴ ساعت آینده در قالب فایل PDF یک گزارش مفصل حاوی نقاط قوت و ضعف و راهکارهای موردنیاز شما ارائه میگردد.
-۴به منظور راستی آزمایی دقیقتر با صداقت و با درنظر گرفتن شرایط حال حاضر خود به سوالات پاسخ دهید.